XAVIER FARRÉS
METGE DE FAMÍLIA I CANDIDAT A L'ALCALDIA DE VIC

Professionalment sóc metge de família amb una llarga trajectòria i experiència a nivell assistencial i també en direcció i gestió. També em dedico a la formació, docència i recerca en atenció primària. Sóc col·laborador en la formació d'estudiants de Medicina i de Metges Residents.

En l’àmbit de la política, he estat Regidor de l'Ajuntament de Vic i Conseller Comarcal 2011-2015, vinculat a moviments político-socials com: Moviment Demòcrata Català i Associació País Rural. També he excercit com a directiu en diferents entitats socials de la ciutat.

La medicina i la política són dues activitats que permeten treballar pel benestar de les persones i de la comunitat. Ser metge i polític comporta estar sempre al costat de les persones i millorar el seu estat. Es necessita una càrrega humanística, social i de solidaritat com a grans valors afegits.

Des de la política vull servir a la gent de Vic, sense distinció de classes ni condicions ni lloc de la ciutat on visquin. Governaré per a tots els col·lectius de la ciutat

Ara Vic – Pacte Local són les sigles que representen a tot un grup de persones que volem treballar per a la ciutat de Vic, la qual jo encapçalo.


Som persones realment preocupades pel present i futur de la nostra ciutat. Per això volem treballar intensament per millorar cada vessant de la nostra ciutat i millorar la importància que ha caracteritzat la nostra ciutat com a capital de comarca.

Som persones amb inquietuds per una ciutat que creiem que mereix un canvi.

No som polítics. Som persones que vivim i ens desenvolupen laboralment, professionalment o empresarialment plenament enmig de la societat civil, que volem aportar els nostres valors i els nostres coneixements, expertesa i capacitat de treball per millorar l’actual situació de la ciutat amb fets i no paraules.

Xavier Farrés, candidat a l'alcaldia de Vic.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anlisi dels teus hàbits de navegacio. Si continua navegant considerarem que accepta lús de cookies.

OK accepto Més informació